23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tips till dig som ska renovera köket i vår

Nu när våren ligger runt hörnet väljer många att renovera för att allt står klart inför sommaren.

En renoveringsprocess kan vara tärande för hela familjen så därför har vi tagit fram denna lista så att det kan gå till så smidigt som möjligt för er.

Planera renoveringen i god tid
Det första steget vid all typ av renovering är att planera hur det ska gå till. Detta innebär både praktisk planering såsom att boka hantverkare i tid, planera vad som behövs och när detta ska inhandlas, men även att planera vart familjen ska hålla till under renoveringen. Då köket är så centralt för familjen kan det vara bra att ha ordnat annat boende under den tid som vitvarorna inte fungerar som de ska. Kolla därför i god tid innan renoveringen med vänner och bekanta så att den delen är löst.

Inköpsplanering
Som nämnt ovan är planering A och O för att renoveringen ska gå smidigt till. Detta gäller även planering för de inköp som ska göras. Är ni ute i god tid kan man ofta hitta mycket begagnat, vilket både gör gott för plånboken och miljön så kika gärna på alternativet så fort ni vet vad som behövs för renoveringen. Det kan vara bra att tänka långsiktigt vad gäller stil på möbler och inredning och därför satsa på mer stilrent som håller sig modernt i många år framöver.

Välj nya vitvaror med omsorg
Vid en köksrenovering är ofta nya vitvaror det centrala. Eftersom vitvarorna ska användas och hålla under en väldigt lång tid, är det viktigt ni väljer dessa med omsorg. På test-kylskåp.se kan ni enkelt jämföra och hitta vitvaror såsom kylskåp som matchar just era behov. Är ni ute i riktigt god tid kanske ni kan vänta in inköpen till när inköpsstället har rea på just det ni vill köpa.

Passa på att organisera köksskåpen
Vi alla vet nog hur en renovering tenderar att bidra till stök, så varför inte ta tillfället i akt att rensa alla skåp och organisera allt porslin och liknande. Det kan också vara bra att införskaffa namnlappar till kläder som likväl kan användas till vattenflaskor, matlådor etc. Har ni allergier i familjen kan namnlapparna även klistras på varor i kylskåpet, eller varför inte göra en egen låda till personen med allergi.

Njut av det nya köket
Glöm inte att njuta av ert nya kök när renoveringen är över. Nu kan det vara ett perfekt tillfälle att anordna den där bjudningen för vänner och familj ni länge velat, eller bara bjuda in till att fira att renoveringen är avklarad!

Sänd till en kollega

0.047