23948sdkhjf

Stora Trähus 2020

Plats: Elite Palace Hotel, Stockholm
Datum: 5 nov > 5. nov 2020

Stora Trähus 2020
– Möt en förnyad byggbransch


När vi genomför Stora Trähus den 5 november 2020 är det sjunde året i rad som NTT Woodnet samlar träindustri, arkitekter och byggare. Från att redovisa forskningsresultat har vi gått till att visa exempel på träbyggande och till att, de senaste åren, presentera en träbyggnadsbransch med hög kapacitet, tekniskt kunnande och goda erfarenheter.

Stora Trähus 2020 kommer att handla om erfarenheter av riktigt stora projekt, med ett speciellt fokus på Cederhusen i Stockholm. Vi kommer också att redovisa hur branschen löst nyckelfrågorna akustik, fukt och brand; vi menar att man i dag kan bygga det perfekta trähuset och att träbyggandet numera är en del av en ny, hållbar byggindustri med förnybara byggmaterial.

Våra talare är arkitekter och experter på byggtekniska frågor och på träbaserade byggmaterial. Vi kommer att se till att nätverkandet också i år kan bli framgångsrikt och ge konkreta resultat.

Stora Trähus 2020 är koncentrerat till en enda dag. Vi arbetar för att det ska bli årets effektivaste dag för den som vill arbeta med träbyggande. Välkomna!

Sänd till en kollega

0.047