23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

FIBOX A/S

Vi erbjuder kompletta lösningar inom plast- och aluminiumskåp, allt från produktdesign av dimensionella plastenheter till färdiga testade system som levereras över hela världen. Våra kapslingar tillverkas i moderna produktionsanläggningar i Finland och Korea.

Fibox modulära plasthöljen var de första höljena av polykarbonat (PC) som introducerades på marknaden 1966. Det blev starten på en ny era inom konstruktionen av fördelningskort i ett isolerat och korrosionsfritt material. Sedan dess har vi varit aktiva inom produktutveckling och med ökad export är vi idag ett snabbt växande företag med konstant tillväxt.

Kapslingar enligt kundens behov

Oavsett vilka behov du har, våra kapslingar ger dig ett brett utbud av packningar samt skydd av elektriska och elektroniska komponenter och system. Skåpen kan levereras i standardstorlekar eller anpassas till dina exakta specifikationer.

Fibox standardproduktsortiment omfattar mer än 1000 olika lösningar, från kapslingar till kablageutrustning och ventilationslösningar som erbjuder ett högkvalitativt sortiment för professionellt skydd av elektriska, elektroniska komponenter och system. Fibox är stolta över att tillhandahålla hög kvalitet under alla förhållanden, och alla produkter levereras enligt EN 60529 i täthetsklass IP54 till IP67. Dessutom har vi också flera produktserier som är lämpliga för användning i utsatta och tuffa miljöer. Dessa höljen är gjorda av antingen polykarbonat, ABS-plast, polyester eller aluminium.

Fibox är ett privatägt företag som verkar i 11 olika länder med fyra produktionsanläggningar och många lokala partners på alla kontinenter.

Produktöversikt

Broschyröversikt

Fakta om FIBOX A/S

Adress
FIBOX A/S
Taastrup Hovedgade 101, 1. sal
2630 Taastrup
Se på karta

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 43718055

VAT nummer: DK16990035

P nummer: 1001198907

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Milan Stojkovic

Sänd till en kollega

0.11