23948sdkhjf

Ahlsell öppnar en ny fullsortimentsbutik på Gärdet

Klockan 06.30 måndag den 4 april slår Ahlsell upp dörrarna till en ny, stor butik på Tegeluddsvägen 82 på Gärdet i centrala Stockholm. 

Den nybyggda butiken är över 2 400 kvadratmeter och blir därmed en av Ahlsells större i Stockholm. Att Ahlsell Workwear flyttar in under samma tak innebär att kunderna även får extra stor tillgång till kläder och personlig skyddsutrustning.  

Ahlsells butiksnät för professionella yrkeskunder fortsätter att växa och i dag har företaget över 130 butiker i Sverige. Den nybyggda butiken på Gärdet är utformad enligt Ahlsells butikskoncept och är en fullsortimentsbutik med ett brett utbud inom VA, VVS, El, Förnödenheter, Verktyg & Maskiner, Ventilation samt kläder och personlig skyddsutrustning. Butiken utlovar även kvalificerad rådgivning och expertkunskap.

 – Den nya butiken blir ett välkommet tillskott i en expansiv stadsdel med många pågående och planerade byggprojekt. Att Ahlsell Workwear också flyttar in ger oss specialistkompetens och ett extra stort utbud av kläder och personlig skyddsutrustning, säger butikschef Emmy Hellström.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.109