23948sdkhjf

Svenskt och danskt lyfter tillsammans

De har ökat sin omsättning under pandemin. Och nu har Cranemech i Ängelholm inlett ett samarbete med det danska privatägda företaget Fyns Kran Udstyr.

– Våra kunder kommer inte märka någon större skillnad, det som kommer bli bättre är att idag får vi tillgång till ett onlinesystem som heter Easycert och det kommer underlätta väldigt mycket för våra kunder när det gäller besiktning och inspektion av lyftanrättningar, berättar Martin Nilsson, som är vd för Cranemech för Metal supply och fortsätter:

– Det är väl den största skillnaden, Cranemech kommer att fortsätta på den strategi vi har i vår affärsplan som ligger tre år framåt.

Cranemech har funnits sedan 1998 inom lyftredskap och lyftutrustning, stållinor, taljor, kranar och relaterad utrustning för industri, marin och offshore.

Fyns Kran Udstyr är rikstäckande i Danmark med kontor och serviceverkstäder över hela landet med över 100 anställda. Utöver versamheten i Danmark har Fyns Kran Udstyr kundaktivitet i Sverige och övriga nordiska länder. Samarbetet med Cranemech blir dock företagets första internationella förankrade bas.  

Vi passar på att fråga hur de påverkats av pandemin, höga stålpriser och fraktproblem av olika slag?

– Trots rådande omständigheter så har vi lyckats öka vår omsättning under pandemin vilket vi är väldigt stolta över. Det är helt och hållet personalen förtjänst som ställt upp och varit väldigt flexibla under denna perioden, svarar Martin Nilsson och avslutar:

– Klart vi som andra har drabbats av prisökningar och högre fraktpriser men det drabbar även våra kollegor i branschen. Vi lever på vår grymt höga service till våra kunder.

Parterna har kommit överens om att inte offentlig göra köpeskillingen och aktiefördelningen. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078