23948sdkhjf

Bygghandel återvänder till XL Bygg

Varför tillbaka till XL kedjan som ni lämnade 2019? Svaret är enkelt, säger Magnus Svedjebrant vd och delägare i C24 Bygg.

Han fortsätter:

Vi var inte mogna för varandra där och då. I den nya konstellationen som uppstod med de förutsättningar som gällde 2019. Inget beslut jag ångrar, vi fann vår egna identitet som har blivit till vår framgång idag.

C 24 Bygg blir nu en del av XL Bygg och lämnar Woodykedjan.

Nu ser våra gemensamma förutsättningar och utmaningar annorlunda ut. För C24 del gäller fortsatt expansion och tillväxt där vi har hamnat i ett vägskäl. Ska vi bli en uppköpskandidat eller hitta en allierad som delar vår vision för koncernen?

Senaste åren har C 24 Bygg ökat omsättningen till 450 miljoner och slagit branschindex. 

Branschen har sista åren förändrats med mängder av konsolideringar och vi ser att vi har haft och har utmaningar framåt, med investeringar och tilltänkt expansion, samtidigt har vi också en delägare som avser sälja sin andel. Vi har nu hittat en lösning på detta ihop med Mestergruppen.

– Vi vill tacka för den fina tid som vi har varit medlem i Woody, och vi har bara positivt att säga om Woody kedjan, säger Magnus Svedjebrant.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.11