23948sdkhjf

Danskt balkongföretag har stor framgång i Sverige

Redan i januari nådde Altan.dk med ffilialer i Göteborg, Lund och Malmö, sitt försäljningsmål för hela 2021 och omsatte 17 miljoner danska kronor i Sverige. 
Allt fler väljer öppna balkonger till sina lägenheter i Sverige, enligt ett av Danmarks ledande balkongföretag. som nu öppnar avdelning i Stockholm.
- Jag tror att våra framsteg bland annat bygger på att vii hanterar hela processen från idé till färdig balkong med fasta montörteam, säger Casper Gorm Knudsen, vd  för Altan.dk.
Vid Altan.dk finns förväntningar på fortsatt tillväxt på andra sidan sundet. Just nu är dock efterfrågan så stor att företaget letar efter nya montörer, vilket är den stora utmaningen.
 - Vi befinner oss faktiskt i en situation där vi idag saknar montörer för att möta efterfrågan i Sverige. Först och främst ser vi detta som ett tecken på att vi har lyckats med våra initiativ på den svenska marknaden, bland annat öppnandet av ett nytt showroom i Göteborg. 
Nu öppnar företaget i Stockholm.
- Potentialen är stor i Sverige och vi kommer att arbeta för att uppnå detta under den kommande tiden, bland annat genom en ny avdelning i Stockholm, säger Casper Gorm Knudsen.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094