23948sdkhjf

Bolisthandel utses till superföretag

Bolist Allert Järn & Bygg i Kisa har utsetts till Årets Superföretag för andra året i rad, av analysföretaget Dun & Bradstreet.  

Sedan Robert och Frida Allert tog över handeln för runt sex år sedan har man tredubblat omsättningen och nu planerar de ytterligare expansion.

För att bli utsedd till ett Superföretag ställs ett antal högt ställda kriterier. Det handlar bland annat om att företaget måste visa på stabilitet och långsiktighet i affären samtidigt som man ökar både omsättning och vinst, kriterier som Bolist Allert Järn & Bygg uppfyller med råge och därför har utsetts till ett Superföretag för andra året i rad.

Bolist  Allert Järn & Bygg, som har en drygt 40-årig historia, drivs idag av det gifta paret Robert och Frida Allert. 2015 tog Robert över verksamheten efter sin pappa och året därpå, 2016, anslöt Roberts fru Frida till verksamheten. Sedan 2015 har verksamheten ökat sin omsättning kraftigt, från 10,9 miljoner kronor år 2015 till drygt 32 miljoner kronor år 2020. Under 2021 ser man en fortsatt tvåsiffrig ökning av omsättningen.

2015 när Robert Allert kom in i bilden bestod kunderna primärt av hemmasnickare men idag utgörs kundbasen till 75 procent av proffsbyggare.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093