23948sdkhjf

Ida Fredriksson praktiserar på Sizes

Sizes samarbetar med flera skolor och erbjuder återkommande praktikplatser för att ge möjlighet till utbildning nära förankrat till arbetslivet.

Ida Fredriksson går bygg och anläggningsprogrammet – lärling på Oscarsgymnasiet, och har under 6 veckor gjort sin praktik på Sizes i Oskarshamn.

-Sizes tar emot praktikanter för att vi anser det viktigt att stötta människor under sin utbildning och ge dem en bra chans in i arbetslivet. Praktikanterna handleds av våra medarbetare och får möjligheten att själva vara med och montera i vår produktion, säger Hanna Sinnerström, tf produktionschef på Sizes.

-Min lärare rekommenderade mig om Sizes och det lät som en väldigt intressant arbetsplats så jag tog chansen att få ha min praktik här. Jag har fått delta i montering av fönsterramar, fönster och montering av kök, berättar Ida Fredriksson.

- Mitt intryck av Sizes är att alla är noggranna och presterar för att nå ett bra resultat. Det har varit intressant att ta del av, att lära mig flödet från vägg till färdigt volymelement. En väldigt lärorik tid.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093