23948sdkhjf

Folkhem stärker styrkan inför framtiden

Träbyggaren rekryterar Åsa Björnsdotter Olsson som projektutvecklare och Felix Antman Debels som affärsutvecklare för att ta Folkhems satsning vidare.

Folkhem bygger bara i trä och har utvecklat projektet Cederhusen, Stockholms första bostadskvarter som byggs helt i trä.

Projektet som ligger i Hagastaden har tagits väl emot av kunder och omvärld. Det ökade intresset för trähus har inneburit allt fler förfrågningar för Folkhem.

- Våra nyckelrekryteringar är viktiga för att vi ska kunna fortsätta utveckla världens största samlade trähusportfölj och stärka trähusbyggandet i stor skala för framtiden, säger Anna Ervast Öberg, Affärs- och Projektutvecklingschef Folkhem.

Bolaget växlar därför upp verksamheten och rekryterar två nyckelmedarbetare, Åsa Björnsdotter Olsson och Felix Antman Debels, som kommer att stärka projekt- och affärsutveckling.

Åsa Björnsdotter Olsson anställs som projektutvecklare. Hon kommer närmast från en roll som projektutvecklare på OBOS Sverige, har även arbetat på Aros Bostad och har över 15 års erfarenhet av bostadsutveckling. 

Felix Antman Debels anställs som affärsutvecklare. Han är civilingenjör utbildad på KTH och kommer närmast från Stockholm Urban Advisors, där han arbetat med strategisk kommunikation och affärsutveckling för bygg- och fastighetsbolag. Innan dess arbetade han som borgarrådssekreterare i Stockholms stad med ansvar för stadsbyggnadsnämnden. Han har även varit ungdomsrepresentant i den svenska delegationen till klimattoppmötet i Paris.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094