23948sdkhjf

Ny bygghandel öppnar i dag

Hejdes är ett etablerat företag i västra Skåne. I dag den 16 augusti öppnar man upp i helt nya lokaler i Kävlinge.

Den nya anläggningen med butik och drive-in på 1400 kvadratmeter ersätter den tidigare Hejdes-anläggningen i Kävlinge, samtidigt som man under fjolåret har flyttat distributionslagret till Löddeköpinge. Även den nya anläggningen erbjuder ett komplett sortiment inom bygg och förnödenheter till såväl yrkesproffs som hemmafixare.

Det känns fantastiskt kul att öppna en fräsch och välsorterad anläggning på detta optimala läge, säger vd Björn Törngren.
– Detta är en stor satsning vi gör för att möta marknadens ökande efterfrågan, och jag ser fram emot att få möta både gamla och nya kunder i butiken. Nytt för den nya anläggningen är bland annat en ännu bättre drive-in med merparten av varorna under tak, samt ett helt nytt brett färgsortiment från Nordsjö.

Familjen Törngren var med och grundade företaget Hejdes redan 1947, och idag är det tredje generationen med syskonen Björn och Nina Törngren som driver den dagliga verksamheten. Familjen driver även Hejdes-anläggningarna i Löddeköpinge och Svalöv.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094