23948sdkhjf

Beijers nya öppettid: 05.00-23.00

Nu utökar Beijer Bromma kraftigt öppettiderna till 05.00–23.00, alla dagar i veckan inklusive lördagar och söndagar. 

Siktet är inställt på att bli Stockholms hantverkscentrum, skriver bygghandeln i ett pressmeddelande.

Utöver detta breddar Beijer Bromma även kategori- och tjänsteutbudet. Inom områden som färg, elverktyg, fallskydd och personligt skydd stärker bygghandelns sin position ytterligare i Stockholm.

Beijer Bromma ska även erbjuda självskanningstjänsten Beijer Skanna. 

Vid årsskiftet flyttade handeln sin specialistavdelning Fasad och Betong från Häggvik till Brommaanläggningen. I och med flytten utökades produktsortimentet inom fasad, förnödenheter och kläder för att ännu bättre möta hantverkare specialiserade inom fasad, mur och puts.

-- Vi ska vara Stockholms mest vakna bygghandel, både vad gäller våra nya öppettider, vårt erbjudande och tjänster till våra kunder. Jag ser fram emot att säga god morgon till vår första kund 05.00 imorgon bitti och att säga god natt till dagens sista kund 23.00 imorgon kväll, säger Peter Oscarsson, Filialchef Beijer Bromma.

- Som ett led i den strategiska satsningen att bli nummer 1 i storstäderna tar vi nu ytterligare kliv i rätt riktning med Beijer Bromma. Då Beijer Bromma har en bra placering i Stockholm, kommer det vara smidigt för hantverkare att nå oss. Med ett brett utbud och generösa öppettider skapar vi en naturlig mötesplats för hantverkare och slutkunder. Vi fortsätter att bygga dom som bygger, säger Roger Eklund, Regional Operativ Chef Beijer Byggmaterial.

De kraftigt utökade öppettiderna har skapat flertalet nya arbetstillfällen. Beijer välkomnar 20 nya kollegor till familjen. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078