23948sdkhjf

Igångstart för trätrio i Lund

Efter stark försäljning av Nordrs lägenheter på Väster i Lund väntar nu byggstart för 63 bostäder i tre hus med vacker träfasad.

Bostadskvarteret som ska uppföras har fått namnet Grönalunds Trio och utgörs av totalt 63 lägenheter som fördelas på tre bostadshus.

Lägenheterna har ett frånpris om 1 595000 kronor och har en boyta om 36-150 kvadratmeter, som fördelas på 1-6 rum och kök.

Första inflyttning är planerad till april 2023.

-- Försäljningen har gått väldigt bra och redan innan byggstarten nu i maj har vi sålt cirka 70 procent av alla bostäder i projektet, säger Leif Danielsson, vd för Nordr Sverige.

Arkitekturen i det nya bostadskvarteret karakteriseras av branta silverfärgade och glänsande plåttak som bryter av mot den mjukare gestaltningen med vacker träfasad och ribbverk.

-- Våra köpare kommer främst från Lund men vi ser även inflyttning från kringliggande orter såsom Bjärred, Eslöv, Vellinge, Åkarp och även från Helsingborg och Kristianstad. Vi är stolta och förväntansfulla inför att se dessa vackra hus växa fram på Väster,säger Mats Lorentz, ansvarig säljare för projektet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078