23948sdkhjf

AFRY köper arkitekt- och teknikkonsult i norr

Med förvärvet av TM Konsult ökar AFRY sin lokala närvaro i en region där investeringar i mångmiljardklassen väntas de kommande decennierna.

Arkitekt- och teknikkonsultföretaget TM Konsult grundades 1966 och är ett multidisciplinärt bolag med stark lokal förankring. Deras tjänsteutbud och geografiska placering kompletterar AFRYs befintliga ebjudande. Parterna etablerar ett helhetserbjudande i den expansiva regionen.

– Vi ser fram emot att stärka vår plattform i norra Sverige, och vara en självklar partner till våra kunder i den hållbara omställningen,  säger Malin Frenning, chef för division Infrastructure på AFRY.

Anders Franklin är vd för TM Konsult.

– Att bli en del av ett bolag som AFRY medför många utvecklingsmöjligheter för både våra medarbetare och kunder, vilket jag är mycket glad över. 

TM Konsult har en årlig omsättning på cirka 100 miljoner svenska kronor och har 112 anställda baserade i åtta städer i Västerbotten och Västernorrland. 

AFRY är ett europeiskt företag med global räckvidd. 16 000 experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062