23948sdkhjf

AddMobile får flermiljonorder från JSB

Leverantören av  digitala lösningar för den uppkopplade byggarbetsplatsen, tecknar avtal med byggföretaget JSB Construction AB.

Affären omfattar leverans och utbildning i AddMobiles projekthanteringssystem för omkring 100 användare, till ett värde av nära 2,5 miljoner kronor.

Affären har föregåtts av ett framgångsrikt pilotprojekt, med höga effektiviseringsambitioner inom byggprocesser, på två av JSB Constructions kontor i Karlshamn och Karlskrona.

AddMobiles projekthanteringssystem kommer nu att börja användas på samtliga av JSB Constructions fem byggserviceavdelningar runt om i landet.

Det här är ett viktigt steg på vår digitaliseringsresa. Genom att automatisera och förenkla många arbetsmoment kan vi lägga ännu mer fokus på de områden där vi verkligen skapar kundnytta, säger Jonas Zetterqvist, Chief Digital Officer/digital affärsutvecklare på JSB Construction.

Det känns otroligt roligt att ett framgångsrikt företag som JSB Construction väljer att investera i vårt projekthanteringsverktyg för att göra smartare affärer och öka digitaliseringen, säger Lars Kandefelt, vd på AddMobile.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.082