23948sdkhjf

Stordalen blir operatör för Göteborgshotell

Choice blir operatör för det hotell som byggs på Geelys nya campus “Uni3 by Geely” på Hisingen i Göteborg. Det blir Choice andra nya hotell i närområdet.

Den 12 745 kvadratmeter stora fastigheten och hotellet öppnar hösten 2022 i centrum av det Göteborgska innovationsklustret på Lindholmen ska ha 254 hotellrum, två restauranger, två barer, konferensytor och wellnessavdelning.

– Jag sa för några år sedan att Nordic Choice skulle fördubbla kapaciteten i Göteborg. Det är ett löfte till Göteborgarna som vi levererat på och överträffat med råge. Lindholmen är kanske en av världens mest intressanta innovationshubbar just nu inom trafiksäkerhet och grön utveckling och som nu får ytterligare kraft genom Geelys satsning på ett campus som kommer erbjuda både teknikutveckling och evenmangsupplevelser.

– Det som växer fram är oerhört spännande och i den vill Nordic Choice Hotels finnas med och bidra till att utveckla platsen så att den lever året och dygnet runt, säger Petter Stordalen ägare till Nordic Choice Hotels.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093