23948sdkhjf

F.d. KD-topp in i byggbranschen

Caroline Szyber har utsetts till styrelseordförande i CM-bolagen, med fokus på frågor om ökad konkurrens, hållbarhetsfrågor samt vikten av goda arbetsvillkor.

CM-bolagens medlemmar utsåg på sitt årsmöte Caroline Szyber som ny styrelseordförande för organisationen.

I rollen som företrädare för organisationen sk hon fortsätta utvecklingen av CM-bolagens verksamhet. Detta främst genom att verka för ökad kunskap om samt stärkta förutsättningar för Construction Management som genomförandeform för byggprojekt. Inom ramen för rollen ingår att informera och föra dialog med såväl politiker, som myndigheter såväl som andra intressenter.

- Genom Carolines breda kontaktnät inom politik och från olika branschorganisationer, kommer vi att kunna lyfta branschens frågor på ett väldigt naturligt sätt,” säger valberedningen för CM-bolagen.

Caroline Szybers uppgift blir att fortsätta utveckla CM-bolagens verksamhet och öka kunskapen om Construction Management som genomförandeform för byggprojekt.   Inom ramen för rollen ingår att informera och föra dialog med såväl politiker, som myndigheter såväl som andra intressenter.

Caroline Szyber fortsätter driva sin konsultverksamhet Visionsbyggande AB och kommer där bistå befintliga kunder i kombination med detta nya uppdrag som ordförande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078