23948sdkhjf

De är nya i Sernekes styrelse

Valberedningen i Serneke Group nominerar Mariann Östansjö och Lars Kvarnsund som nya ledamöter inför årsstämman den 6 maj 2021.

Mariann Östansjö, 65, har drygt 30 års erfarenhet i olika roller inom controlling och som CFO i såväl privatägda bolag såsom Preem och Ragn-Sells, statliga bolag såsom Green Cargo och börsnoterade bolag som Skanska och Eltel.

I uppdragen som CFO har Mariann Östansjö även ingått i koncernledningen och i dotterbolagens styrelser. Mariann har en gedigen erfarenhet av den bransch som Serneke verkar inom från rollen som chefscontroller för Skanska-koncernen.

Vidare har valberedningen även för avsikt att nominera Lars Kvarnsund som ny ledamot av Serneke Groups styrelse. Lars är 53 år och idag verksam som vd/koncernchef i Gunnar Johansson Gruppen.

Lars Kvarnsund var fram till slutet av 2018 verksam som CFO i börsnoterade Garo, där han även ingick i koncernledningen. Under sina år inom Garo har han även verkat som affärsområdeschef Sverige och vd  i dotterbolag.

- Vi ser fram emot att kunna nominera Mariann och Lars till styrelsen i Serneke Group och är övertygade att de med sina olika erfarenheter kommer att tillföra viktig kompetens till bolagets styrelsearbete, säger Carl Sandberg, valberedningens ordförande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.141