23948sdkhjf

Bevegos stora filial i Bromma öppnar

Måndagen den 15 februari invigdes Bevegos nya filial i Bromma.

Den helt toppmoderna anläggningen är ett samarbete mellan Bevego, Dahl och Optimera som alla tre ägs av koncernen Saint-Gobain. Under fem år har planeringen pågått, och med detta breda utbud under ett och samma tak kan kundservicen nu höjas till nästa nivå, menar ägaren.

Bevego flyttar sin filial från Voltavägen 9 till Bryggerivägen 11, men denna förändring betyder mer än en geografisk förflyttning på 300 meter. Nya fräscha lokaler ska bli ett stort lyft  med både Dahl och Optimera under samma tak. Jonas Ekholm som är regionchef på Bevego i Mälardalen är övertygad om att denna förändring blir mycket positiv för kunderna.

- Det känns jätteroligt att få flytta in i nya lokaler, det är verkligen ett lyft. Genom att uppgradera vår butik visar vi att Bevego satsar på Bromma och på våra kunder. Det är roligt att personalen får en ny och fräsch arbetsmiljö, och att få ge våra kunder upplevelsen av en modern butik. Vi har bland annat varit i behov av plats att exponera våra produkter på. Nu får vi bra med ytor för att visa upp vårt sortiment och guida våra kunder på ett bättre sätt, säger Jonas Ekholm.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079