23948sdkhjf

Årets arbetsgivare utsedd

Blue Wall Construction i Jönköping är utnämnd till Årets arbetsgivare av Galaxen Bygg.

Blue Wall Construction var en av totalt fem nominerade arbetsgivare. De är lyckade exempel på hur personer som står utanför arbetsmarknaden kan få en ny chans i  arbetslivet.

"Genom att vara kreativa att hitta alternativa lösningar till arbetsuppgifter har Blue Wall Construction i Jönköping kunnat anställa flera personer i behov av rehabilitering under många år. När de anställt från målgruppen nyanlända har Blue Wall Construction varit engagerade i att hitta lämpliga och motiverade handledare och arbetsuppgifter till kandidaten. Med en tro på mångfald och en positiv människosyn har de gett flera personer en ny möjlighet i arbetslivet", motiverar juryn.

Blue Wall Construction nådde ända fram bland annat tack vare exempel på lyckade rehabiliteringar där personen fått en reguljär anställning och att de även anställt från målgruppen nyanlända och långtidsarbetslösa, skriver 

Blue Wall Construction är verksamt inom entreprenad och byggservice i Jönköping med omnejd. Företaget har runt 80 anställda och har haft ett samarbete med Galaxen Bygg under många år.

- Vi är mycket stolta och glada över utnämningen och den fina motiveringen, säger Mattias Carlsson, vd på Blue Wall Construction.

- Genom samarbetet med Galaxen Bygg tar vi tillvara kompetens hos personer som av någon anledning har nedsatt arbetsförmåga, fortsätter han.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.081