23948sdkhjf

Bostadsutvecklaren utser ny vd

Bostadsutvecklaren Ekeblad Bostad utser Staffan Hagström till ny vd från och med den 1 februari 2021.

Staffan Hagström efterträder Henrik Ekeblad, grundare och vd sedan starten 2010.

- Vi är mycket nöjda över att Staffan har tackat ja till att leda bolaget vidare i den starka tillväxt vi ser de kommande åren. Ekeblad Bostad är ett stabilt och finansiellt starkt bolag som nu är inne i en ny expansiv fas och det är rätt tid att lämna över vd-rollen, säger Henrik Ekeblad som fortsätter i bolaget som arbetande styrelseordförande.

- Mitt fokus kommer i högre grad riktas på projektinhämtning, markförvärv och finansieringsfrågor. Områden där vi kraftigt har ökat takten och intensiteten under det senaste året, säger Henrik Ekeblad.

Staffan Hagström är sedan tidigare partner i bolaget och har arbetat med affärs- och projektutveckling.
- Jag ser fram emot utmaningen att vidareutveckla Ekeblad Bostad och vårt marknadserbjudande i rollen som vd. Vår strategi och riktning är tydlig, där jag tar på mig uppgiften att tillsammans med våra medarbetare och samarbetspartners ta bolaget till nästa nivå, säger Staffan Hagström.

Ekeblad Bostads vision är att erbjuda fler människor funktionella och trivsamma bostäder genom att bygga bra hus till en attraktiv prisbild. Något som möjliggörs genom återupprepning, tydliga arbetsprocesser och stort fokus på erfarenhetsöverföring.
- Förutom en organisatorisk och geografisk expansion är ett viktigt nästa steg för oss att arbeta vidare med hur vi kan utveckla starka koncept kring gröna lösningar i våra bostadsområden, säger Staffan Hagström.

Ekeblad Bostad bildades år 2010 och har sedan dess färdigställt över 1000 bostäder runt om i Sverige. Bolaget har 11 medarbetare med kunnande inom arkitektur, finansiering och bostadsutveckling. Sedan starten har bolagets främsta fokus varit utveckling av bostadsrätter i rad- och parhusform.

Under senare år har verksamheten breddats för att även innefatta flerbostadshus, hyresbostäder och arbete med framtagande av detaljplaner.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079