23948sdkhjf

Brixly uppför sjönära bostadsrätter

Byggföretaget Brixly uppför ytterligare 40 bostadsrätter åt Riksbyggen vid Korseberg i Vänersborg efter en första etapp och ytterligare byggen är på gång.

Korsebergs Strand är namnet på det senaste projektet. Området ligger mycket sjönära vid Vassbotten, den allra sydligaste viken av Vänern nära Vänersborgs centrum.

Området Korseberg, där cirka 200 lägenheter är planerade, marknadsförs som ”en gömd jätteträdgård och en alldeles egen liten värld. En fridfull oas bortom stress och måsten”. Alla lägenheter i det nya bostadsområdet har utsikt över Vänerns sydvästra spets.

Korseberg Strand består av tio villaliknande hus i två våningar med fyra lägenheter i varje. Planlösningarna är flexibla, vilket gör att lägenheterna passar för flera olika målgrupper, allt från singelhushåll till familjer och villasäljare med utflugna barn. De är i storlekar från två till fyra rum om 66 till 91 kvadratmeter. Standard är trestavsparkett, vita skåpsluckor och målade väggar. Men bostadsköparna kan göra sina egna tillval.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078