23948sdkhjf

Heco tar över varumärket Fast

Heco Nordiska införlivar varumärket Fast. De ska ihop bygga ett starkare skandinaviskt infästningsbolag i Hillerstorp.

Syftet med sammangåendet är att kunna fokusera ännu mer på utveckling och förstärkning av erbjudandet och därmed stärka positionen som en ledande aktör i Skandinavien inom infästning, skriver de i ett pressmeddelande.

Thomée och Heco är båda en del av Volatis affärsområde Handel. Förutom samma ägare har bolagen specialområden inom infästning och fästelement, men också många andra beröringspunkter. Beslutet att utvecklas tillsammans känns därför både naturligt och spännande för båda parter.

Thomée överlåter varumärket Fast till Heco, men kommer fortsatt vara en viktig distributör av varumäket. Heco blir större och starkare, men framför allt ännu bättre på infästning. Med sammanslagningen blir Heco en av de största aktörerna inom infästning i Norden.


- Genom att bygga ett infästningscenter i Hillerstorp så samlar vi båda bolagens kunskap om infästning på ett och samma ställe. Det kommer gynna utvecklingen av både Heco och FAST samt stärka erbjudandet till våra kunder, säger Roger Andersson, vd på Thomée.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094