23948sdkhjf

Betonmast och AF Bygg blir ett

Betonmast Göteborg och AF Bygg Göteborg går ihop och blir ett bolag under 2021. Bolagen ingår i samma koncern, AF Gruppen. 

Målet med samgåendet är att stärka erbjudandet till marknaden, öka möjligheterna att ta fler större uppdrag samt ge bättre utvecklingsmöjligheter till medarbetarna.

AF Bygg Göteborg och Betonmast Göteborg är båda byggentreprenörer med lång erfarenhet och solid kompetens inom olika typer av byggprojekt. De två bolagen har tillsammans cirka 70 anställda.

Verksamheten kommer att ledas av Magnus Attemalm, för närvarande VD i Betonmast Göteborg. Attemalm kommer att leda båda bolagen operativt från och med måndagen den 18 januari 2021.

– Vi vill samla kompetensen, kapaciteten och erfarenheten från våra byggföretag i Göteborgsregionen i ett företag, säger Andreas Rydbo, VD AF Gruppen Sverige.

Målet är att öka vår kraft att konkurrera om större byggentreprenader och mer komplexa projekt. Förändringen kommer att bli till fördel för både byggherrar, samarbetspartners och medarbetare, avslutar han.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094