23948sdkhjf

Byggaktör utses till Sveriges Bästa Arbetsgivare

2019 togs förstaplatsen första gången och nu, för andra året i rad utses Midroc återigen till Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Sedan 2015 har Midroc, verksamt inom bland annat bygg, fastighet, industri och konsultverksamhet, klättrat på listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare.

Undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare genomförs på uppdrag av Employer branding-företaget Universum. I undersökningen besvaras frågor om bland annat ledarskap, arbetsmiljö och möjligheter till utveckling av företagens egna medarbetare, företagen rankas sedan på listan efter resultatet.

– Sveriges Bästa Arbetsgivare är en undersökning som besvaras av de egna medarbetarna, det gör oss på Midroc enormt stolta att inte bara fått utmärkelsen ett utan två år i rad. Det är på grund av att vi har Sveriges bästa medarbetare som vi tillsammans skapar Sveriges bästa arbetsplats. Sedan 2008 har vi systematisk arbetat med de­­­­n interna kulturen, som är oerhört viktig för oss. Som stöd har vi dragit kraft ur vår gemensamma ledningsplattform som togs fram för att skapa trygghet och gemenskap, säger Roger Wikström, koncernchef på Midroc.

– Utifrån våra gemensamma tankemodeller och processer har vi lagt grunden för det arbetssätt där våra medarbetare är involverade på riktigt. Vi har inte lyckats förrän våra medarbetare både känner sig delaktiga, och på riktigt är delaktiga, i vår organisation och i organisationens mål, fortsätter Roger Wiström.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078