23948sdkhjf

Ställningsföretaget förvärvar och ska växa mer

Förvärv av HEAB gör Sydställningar till Sveriges största privatägda ställningsföretag.

Sydställningar har träffat en överenskommelse om att förvärva HEAB:s avdelningar i Skåne och i Västsverige. Tillträdet skedde den 1 september, enligt ett pressmeddelande.

Förvärvet gör Sydställningar med över 170 anställda till Sveriges största privatägda ställningsmontör.

Syftet med förvärvet är att etablera och stärka oss på marknaden i Skåne och utmed västkusten med omnejd. Vi är ett tillväxtföretag. Ambitionen är att växa på ett kontrollerat sätt utan att tappa fokus ifrån de värderingar vi har.

Vår tillväxt sker organiskt genom ökad försäljning som beror på att vi utför bra och säkra arbeten. Tillväxt byggs även på att förvärva väl fungerande företag som delar våra värderingar. Vi har gjort förvärv tidigare genom åren och dessa har blivit bra. Jag är därför övertygad om att även detta kommer att bli en bra lösning och att vi tillsammans kommer att bli ett bättre företag för ställningsbranschen i Sverige” säger Jonas Möllebro, VD för Sydställningar.

HEAB byggställningar är precis som Sydställningar ett STIB-auktoriserat företag och har enligt Jonas Möllebro under åren lagt stor vikt på att följa och överträffa gällande normer och regelverk.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078