23948sdkhjf

Byggbolaget utser ny regionchef

Magnus Lundberg har utsetts till Regionchef för Byggnads AB Tornstaden Öst  och tillträder sin tjänst den 1 oktober.

Sedan Byggnads AB Tornstaden Öst etablerades i Stockholmsregionen 2015 har bolaget haft en stabil tillväxt till drygt 500 miljoner i omsättning 2019.

Under 2020 förväntas omsättningen öka med cirka 25 procent. För att framledes kunna fortsätta växa organiskt och möta kundernas behov har Magnus Lundberg utsetts att operativt leda verksamheten i rollen som Regionchef. Magnus tillträder sin tjänst den 1 oktober.

Byggnads AB Tornstaden bedriver byggverksamhet i de tre storstadsregionerna och ingår i Tornstadenkoncernen som idag omsätter cirka 2 miljarder kronor.

Verksamheten i Region Öst startade 2015 och utför totalentreprenader i nära samverkan med kunder i Stockholms- och Uppsalaområdet.

- Målet är, som tidigare, att fortsätta leverera välskötta projekt till nöjda kunder, säger Magnus Lundberg om sin nya roll som Regionchef för Byggnads AB Tornstaden Öst.

- Magnus har varit verksam i bolaget sedan etableringen i Stockholmsregionen för fem år sedan och är väl förtrogen med Tornstadens arbetssätt, säger Erik Olofsson, vd för Byggnads AB Tornstaden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063