23948sdkhjf

Fastighetsutvecklaren tillsätter ny ekonomiansvarig

Petter Ström tillträder som ny ekonomiansvarig och blir medlem av koncernledningen på Nischer Properties AB. 

Petter har 30 års erfarenhet från kredit- och fastighetsmarknaden, senast som financial controller på Locum AB och NKS Bygg Region Stockholm och tidigare under många år i olika  ledande och specialist roller inom SwedbankJ

- Jag är mycket glad att vi kan välkomna Petter Sreöm till Nischer Properties och vår koncernledning. Petter har både djup kompetens inom redovisning och bred finansiell erfarenhet från bank och fastighets världen. Vi befinner oss i ett mycket spännande skede med flera planerade projektstarter och hans profil passar mycket bra i vår tillväxtfas, säger Robert Vangstad, vd på Nischer Properties.

Nischer Properties är ett rikstäckande fastighetsutvecklingsbolag som fokuserar på utveckling av nischade konceptboenden i tillväxtregioner..

 

.

Nischer Properties är ett rikstäckande fastighetsutvecklingsbolag som fokuserar på utveckling av nischade konceptboenden i tillväxtregioner. Väl genomtänkta lösningar som enkelt kan anpassas för var projekts unika förutsättningar banar väg för en smidig process, ett stabilt resultat och bostäder där människor trivs, umgås och utvecklas. Nischers aktie är noterad för handel på NGM SME.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.066