23948sdkhjf

Långvägare blir ny chef på Skanska

Maria Ronvall har utsetts till ny transaktionschef för Skanska Sverige. 

Maria Ronvall kommer senast från en roll som Leasing Manager, enligt ett pressmeddelande från Skanska

Projektutveckling kommersiellt fokuserar på utveckling inom produktsegmenten skolor, vårdboenden, kontor och hotell medan Hyresbostäder fokuserar på utveckling av hyresrätter. Båda regionerna verkar över hela landet.

– Maria Ronvall har en bred kunskap inom affärsutveckling, värdering och transaktioner med en tydlig styrka i sin relationsorienterade personlighet. Jag är säker på att Maria, med sitt affärssinne och goda samarbetsförmåga, kommer lyckas väl i uppdraget i att leda Skanska Sveriges transaktionsarbete och utveckla långsiktiga relationer med våra kunder, säger Joakim Åkesson, regionchef Projektutveckling kommersiellt, Skanska Sverige, i en kommentar.

– Maria är affärsdriven med sinne för vad som är värdeskapande för såväl Skanska som våra kunder. Hon har genom året arbetat med transaktioner både i Sverige och Centraleuropa, och har återkommande kombinerat goda affärsresultat med samarbetsglädje. Maria kommer vara ett tydligt tillskott i Skanska Sveriges transaktionsarbete och i samarbetet med våra investorer, säger Britta Cesar Munck, regionchef Hyresbostäder, Skanska Sverige, i en kommentar.

Maria Ronvall efterträder Ahmed Galijasevic som gått vidare till affärsutvecklingschef för Stockholm och Norra Sverige inom Projektutveckling kommersiellt.

Hon har arbetat inom koncernen i 16 år och kommer senast från en roll som uthyrnings- och marknadsansvarig på Skanska Fastigheter.

Maria Ronvall har sedan tidigare erfarenhet som bland annat som transaktionschef och affärsutvecklare inom Skanska. Hon tillträder den nya rollen 1 augusti.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.065