23948sdkhjf

Cramo släpper ny säkerhetsapp

Maskin-uthyrningsföretaget Cramo lanserar två nya uppdateringar till sin app, varav en lägger extra fokus på arbetsmiljö och säkerhet.

Appen ska hjälpa kunderna att hålla koll på de lagstiftade föreskrifter som finns kring kvarts-stendamm i arbetsmiljön, samt kring kontroll av utrustningen vid det personliga fallskyddet.

– Flera av våra storkunder efterfrågade i ett tidigt skede ett hjälpmedel från oss som hyresleverantör, ett verktyg som gör att de i sin tur kan känna sig säkra på att berörd utrustning fungerar ändamålsmässigt samt kontrolleras inom rätt lagstiftad tidsintervall, säger Maria Senkerik, kundansvarig, Cramo. 

Via notifikationer i Cramo Appen, meddelas kunden inför var sjätte månad, att det är dags att utföra funktions- och prestandakontroll. Det gäller även för utrustning inom personligt fallskydd, som behöver kontrolleras efter 12 månaders användning.

Den andra funktionen som släpps i uppdatering gör det möjligt för kunderna att rapportera produktfel och begära utbyte/reparation av produkten direkt i appen. 

Via notifikationer i Cramo Appen, meddelas kunden inför var sjätte månad, att det är dags att utföra funktions- och prestandakontroll.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063