23948sdkhjf

Tillverkar 248 glasdörrar till Carlsberg

Glaseksperten i Hjørring levererar 248 specialdörrar till Carlsbergs nya huvudkontor i stadsdelen Carlsberg Byen i Köpenhamn.

Förutom de 248 specialdörrarna har glastillverkaren även levererat 1 500 kvadratmeter ljudreducerande innerväggar i glas samt brandskyddsväggar till projektet.

Carlsberg har precis byggt ett nytt huvudkontor  i Köpenhamn. I samband med detta har Glaseksperten producerat 248 specialdörrar, 1 500 kvadratmeter ljudreducerande innerväggar i glas samt brandskyddsväggar till bygget:

– Carlsberg är ett ikoniskt danskt företag med lång historia, och därför är vi stolta över att kunna bidra till bygget av det nya huvudkontoret, så att bryggeriverksamheten kan få en mer modern inramning. Här har vi levererat specialdörrar i glas med ljusgrå ram, som har producerats i vår egen produktionslinje för härdat, emaljerat glas i stort format. Den färgade ramen skapar ett både klassiskt och modernt uttryck, säger Christina Volhøj, som är intern försäljningschef på Glaseksperten, och fortsätter:

– Dessutom har vi producerat ljudreducerande rutor och 1 500 kvadratmeter laminerat glas till innerväggar som dämpar ljudet från intilliggande lokaler med upp till 42 decibel. På så sätt går det att leva upp till såväl design- som arbetsmiljökrav i samband med att många kunder och affärspartners befinner sig i lokalen bredvid. Brandskyddsväggarna hjälper dessutom till att uppfylla de strängaste säkerhetskraven om olyckan skulle vara framme och det skulle börja brinna.

Bryggeriets nya huvudkontor ligger i Carlsberg Byen i Köpenhamn, en stadsdel som utvecklas löpande av bolaget Carlsberg Byen P/S, som ägs av PFA, Carlsberg, TopDanmark och PenSam.

Stadsdelen erbjuder en kombination av bostäder, kontor, butiker, institutioner, kultur- och storstadsaktiviteter, och totalt 35 procent av den färdiga stadsdelen kommer på sikt att bestå av både stora och små kontor och butiker.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078