23948sdkhjf

Säljstart i Stockholms Fogelströms kvarter

På söndag den 26 april påbörjas försäljningen av de nya lägenheter som Veidekke Eiendom utvecklar i Per Anders Fogelströms historiska söderkvarter.

Det nya bostadskvarteret Spinneriet utvecklas på Bondegatan med direkt närhet till Tvätt-Malins park, Nytorget, Vita Bergsparken och SoFo.

Totalt byggs 88 lägenheter med en boyta om 35-119 kvadratmeter som fördelar sig på 1-5 rum och kök.

Bostäderna har ett frånpris om 2 750 000 kronor per lägenhet och de första hushållen beräknas flytta in under vintern 2023.

- Det känns fantastiskt att få möjlighet att bygga dessa fina lägenheter i ett så unikt läge med en intressant historia, säger Åsa Lagerlöf, försäljningschef Mälardalen på Veidekke Eiedom

Lägenheterna i Spinneriet har hållbara material och smarta detaljer, enligt Veidekke. Köpare kan välja mellan tre olika stilkoncept för sin bostad.  Många lägenheter har balkonger eller uteplatser med utsikt mot kvarterets innegård i söderläge med planteringar, lekytor, sittgrupper och plats för cyklar.

Säljstarten för Spinneriet sker digitalt och projektet kommer att visas för intressenter som har anmält sitt intresse på söndag den 26 april. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078