23948sdkhjf

Förvärvar ventilationsföretag i Kiruna 

Bravida har tecknat avtal om förvärv av Ventilationskontroll & Plåt i Kiruna AB, som 2019 omsatte 14,9 miljoner kronor och sysselsatte tretton montörer. 

Läs också: Kiruna får nytt badhus

Ventilationskontroll & Plåt i Kiruna AB grundades 2000 av Christer Bjuhr och Hans Fors. Företaget har med åren utvecklat ett kunderbjudande som som innefattar ventilationsentreprenader, service, OVK, injusteringar och byggplåtsarbeten.  

– Förvärvet gör att vi stärker vår kompetens och bredd inom service och OVK samt att vi nu kan utföra byggplåtsarbeten i egen regi. Vi kommer nu att vara mer kompletta i vårt totala erbjudande till våra kunder, säger Tage Lundin, regionchef för Bravida, region Malmfälten. 

En av ägarna, Christer Bjuhr, följer med i förvärvet och blir filialchef för Bravidas ventilationsservice i Kiruna. Han är nöjd med upplägget. 

– Det känns inspirerande att bli en del av Bravida, som har en stark tillväxt och kompetens i Malmfälten. Vi behöver Bravidas storlek och kompetens för att fortsatt utvecklas och trygga våra anställdas framtid, säger han.            

Verksamheten övertas av Bravida 1 mars 2020. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078