23948sdkhjf

Styrker upp kring Sergelhuset 

Vasakronan närmar sig slutet av sitt enskilt största projekt Sergelhuset, en investering på nästan fyra miljarder kronor. Därför stärker bolaget nu upp och flyttar en lokal chef till att ansvara för Sergelhusets slutförande. 

Anna Nyberg är i dagsläget chef för fastighetsutveckling i Stockholm, men i samband med att Sergelhuset närmar sig slutet kommer hon att ta ansvar för den totala samordningen och slutförandet av projektet. 

– Vi jobbar nu för att förändra hela Stockholm city. Det är ett komplext och ansvarsfullt arbete med otroligt många olika delar. För att det ska bli så bra som vi vill, är jag väldigt glad att Anna vill ta ansvar för det arbetet, säger Johanna Skogestig, vd Vasakronan. 

Jan-Erik Hellman, som idag är regionchef i Uppsala, kommer ta över Anna Nybergs roll som chef för fastighetsutveckling i Stockholm och samtidigt ta ansvar för samordningen av bolagets projektverksamhet på alla orter. 

– Vår projektverksamhet påverkar bolagets lönsamhet på ett betydande sätt. Vi har höga ambitioner att driva verksamheten på ett alltigenom hållbart sätt. Med den här organisationsförändringen förstärker vi möjligheterna att göra det, säger Johanna Skogestig. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095