23948sdkhjf

Brandskyddsbyggare slår sig samman 

BST och Power Heat Sprinkler System har slagit samman sina verksamheter. Inom ett par månader kommer Power Heat Sprinkler att byta till BST:s varumärke. 

– Vi är mycket glada att vi har lyckats få till denna affär och knyta till oss många kompetenta och duktiga medarbetare samtidigt som vi även får tillgång till en fin projekt- och servicebas. Sammanslagningen stärker ytterligare BST:s position i Sverige som den marknadsledande sprinkleraktören, säger Peter Bühler, vd på BST. 

Båda bolagen kommer att arbeta vidare i sina egna strukturer, uppger BST i ett pressmeddelande. Men inom ett par månader ska Power Heat Sprinkler släppa sitt eget varumärke och övergå till BST. 

– Denna sammanslagning ger oss stora möjligheter att fortsatt utveckla det företag som vi framgångsrikt byggt upp de senaste sex åren. Redan tidigt i processen insåg vi att sammanslagningen av BST och Power Heat Sprinkler var ett för oss naturligt nästa steg med stora synergieffekter, säger Erik Olsson, medgrundare av Power Heat Sprinkler. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094