23948sdkhjf

Fasadgruppen förvärvar sig in i nytt segment 

Fasadgruppen förvärvar Karlaplans Plåtslageri, som fokuserar på tätskiktsarbeten på tak och fasader, och går därigenom in i ett helt nytt segment. 

– Med Karlaplans Plåtslageri expanderar Fasadgruppen och går in i ett nytt affärssegment. Inom företaget finns en lång och gedigen erfarenhet av plåt och tak som är relevant i de flesta fasadarbetena vi gör. Karlaplans Plåtslageri kompletterar övriga bolag i koncernen väl och vi kommer nu kunna erbjuda kunden ett ännu bredare utbud av tjänster, säger Pål Warolin, vd för Fasadgruppen. 

Andreas Illerfelt, vd och tidigare ägare av Karlaplans Plåtslageri, kommer att fortsätta driva företaget vidare även efter förvärvet. 

– Vi har lång och gedigen erfarenhet inom plåtslageri och därmed ett upparbetat kontaktnät med långsiktiga samarbetspartners och kundrelationer. Fasadgruppen och Karlaplans Plåtslageri kompletterar varandra mycket väl och jag hoppas att vi kommer att kunna tillföra viktiga bitar till helheten och att vi tillsammans blir ett ännu bättre och tryggare val för kunden, säger han. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.14