23948sdkhjf

LE34 utser ny Sverigechef 

Mätbolaget LE34 har utsett Mickael Holgersson till ny chef för sin svenska verksamhet. ”Jag är mycket glad och stolt över att ägarna fortfarande har förtroende för mig,” säger han. 

Det nordiska bolaget, med huvudsäte i Danmark, har funnits i Sverige sedan 2014, och letts av Per Nord som nu går i pension. 

– När jag tillträdde som affärsområdeschef var det för att skapa förutsättningar för tillväxt av LE34 i Sverige. I takt med företagets positiva utveckling är rollen som VD ett naturligt nästa steg för mig. Jag är mycket glad och stolt över att ägarna fortfarande har förtroende för mig och anser att jag kan leda LE34 upp till nästa nivå i Sverige, säger Mickael Holgersson. 

Bolaget har planer på att växa i Sverige. I april i år öppnade man ett andra kontor, i Göteborgs-regionen, och de kommande fem åren förväntar man sig att anställa cirka 50 nya medarbetare. 

– Vi arbetar med en organisk tillväxtplan och har utsett nyckelpersoner från byggbranschen i Malmö och Göteborg som ser till att vi blir en del av de många stora byggprojekten i de två regionerna. Samtidigt står vi tekniskt i det främsta ledet och detta är något ska både ge oss uppdrag och göra oss attraktiva som arbetsgivare, säger Mickael Holgersson. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078