23948sdkhjf

Sizes tecknar avtal om 1 600 lägenheter 

Genom ett avtal mellan flerbostadshustillverkaren Sizes och projektutvecklaren Kuststaden ska 1 600 bostäder de kommande fem åren. 

–Vi har haft en nära dialog med Kuststaden sedan bolaget grundades, vilket gör det mycket stimulerande att ingå i ett affärssamarbete där vi är med och fortsatt bidrar till bostadsutveckling. Särskilt i en tid av bostadsbrist och att många andra aktörer avvaktar, säger Niklas Andersson, grundare och vd för Sizes. 

Sizes startade sin verksamhet i Oskarshamn i februari i år, och använder ett industriellt tillverkningskoncept för att producera flerfamiljsbostäder i trä. 

– Vi på Kuststaden ser många fördelar att ingå i ett långsiktigt samarbete tillsammans med en partner som ligger så pass långt fram med sin tekniska innovation och rationella byggprocess. Avtalet med Sizes innebär att vi kan fortsätta vårt arbete med att utveckla kostnadseffektiva hyresrätter med god lönsamhet och stabil ekonomi vilket möjliggör en långsiktig tillväxt, något som är grundläggande för företaget, säger Magnus Johansson, vd på Kuststaden. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079