23948sdkhjf

Trivselhus tror på norr

Öppnar kontor i Luleå

Hustillverkaren Trivselhus med varumärkena Trivselhus och Movehome öppnar kontor i Luleå för att ta marknadsandelar i Norrbotten, enligt Affärer i norr.

Företaget, som ägs av skogskoncernen Södra, vill vara med på den växande bostadsmarknaden i Norrbotten och Västerbotten.

På det nya kontoret i Luleå ska Veronica och Johannes Laestadius arbeta med försäljning i norra Sverige.

- Det känns spännande att vara tillbaka i husbranschen för att representera två varumärken som sammantaget har en unik bredd i produkterbjudandet, säger Johannes Laestadius, som för några år sedan arbetade i Luleå som säljare åt Myresjöhus och Smålandsvillan.

Man har just färdigställt ett visningshus i Luleå och har redan ett ramavtal med LKAB om att leverera småhus till Gällivare.

- Veronica och Johannes Laestadius mångåriga erfarenhet och brinnande intresse för att förverkliga husdrömmar lägger grunden för en gemensam offensiv strategi, säger Mikael R Olsson, affärschef för Trivselhus.

Bolaget Trivselhus tillverkar och säljer varumärkena Trivselhus och Movehome, och är en av landets största tillverkare av småhus. Företaget är en del av skogskoncernen Södra.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063