23948sdkhjf

Hon blir ny finanschef hos Byggmax

Byggmax tappade finanschefen Pernilla Walfridsson till Nobina. Nu har bygghandelsföretaget klart med en ersättare. Helena Nathhorst hämtas från Addnode och tillträder som finanschef (CFO) hos Byggmax i januari. 

 – Jag är jätteglad att få hälsa Helena välkommen till Byggmax Group. Hennes gedigna erfarenheter som CFO och av att utveckla verksamheter, i kombination med hennes positiva personlighet, gör att hon blir ett starkt tillskott till vår ledningsgrupp, säger Mattias Ankarberg, vd för Byggmax Group.  

Helena Nathhorst är sedan 2017 CFO för Addnode Group. Hon var tidigare CFO för Teracom Group och har även haft en lång karriär inom KPMG, där hon arbetade med revision och senare även rådgivning i samband med företagsförvärv. Hon har en civilekonomexamen från Uppsala universitet.

Helena Nathhorst kommer att ingå i Byggmax koncernledning. Hon tillträder sin nya tjänst senast den 15 januari 2020 och ersätter då Karl G Lindström som kommer att fungera som bolagets interim-CFO från den 1 augusti 2019. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094