23948sdkhjf

Nya Hovås Projektutveckling slås ihop

Sedan 2010 har stadsbyggnadsprojektet Nya Hovås utvecklat en ny stadsdel i södra Göteborg. Projektet ska resultera i nya bostäder, kontor och butiker. Cirka 2500 bostäder beräknas vara klara när projektet avslutas år 2027. Nya Hovås tillhör stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo.

Nu rullar arbetet vidare och ledningsgrupperna för Nya Hovås Stadsutveckling och Nya Hovås Projektutveckling slås ihop.

Johanna Nordstrand avslutar därmed sitt uppdrag som samordnande projektchef för etapp 1. I samband med att Johanna Nordstrand lämnar tar Jens Karletorp över samordningsansvaret för helheten i Nya Hovås. Jens Karletorp har sedan drygt ett år haft uppdraget att utveckla etapp 2 i rollen som vd för Nya Hovås Stadsutveckling.

– Vi tackar Johanna för hennes fantastiska arbetsinsats och stora engagemang under de fem år hon haft rollen. Med hjälp av Johannas kunskap och enträgenhet har vi med trygghet kunnat ta oss an våra komplexa projekt tillsammans. Vi riktar ett stort tack för allt hon bidragit med i Nya Hovås och önskar henne lycka till med sitt nya spännande uppdrag på Wester + Elsner arkitekter som startar upp verksamhet i Göteborg, säger ledningsgruppen för Nya Hovås.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141