23948sdkhjf

Bostadsutvecklarens vd sparkas

Vd lämnar med omedelbar verkan

Bostadsutvecklaren SSM:s vd Mattias Roos lämnar nu på en gång alla sina uppdrag inom koncernen, enligt ett pressmeddelande från företaget.

Mattias Lundgren tillträder tillfälligt på posten, samtidigt som styrelsen har påbörjat rekryteringsprocessen efter en ny vd.

Mattias Lundgren kommer direkt från befattningen som interim-CFO för fastighetsbolaget Eastnine och har dessför innan arbetat 20 år inom NCC-koncernen i olika ledande funktioner.

- SSM är i ett skede där det behövs ett annat ledarskap för att fortsätta utveckla bolaget i önskad riktning. Mattias Lundgren med sin strategiska och finansiella bakgrund samt branscherfarenhet är en utmärkt kandidat för detta.

- Styrelsen vill samtidigt tacka Mattias Roos för hans betydelsefulla bidrag till SSM:s utveckling och önskar honom lycka till i framtiden, säger SSM:s styrelseordförande Anders Janson, i pressmeddelandet.

I överensstämmelse med Mattias Roos anställningsavtal är uppsägningstiden från bolagets sida tolv månader. Mattias Roos har inte rätt till avgångsvederlag.

- Jag fick besked imorse. Jag har inget mer att säga just nu, uppger Mattias Roos till Fastighetsvärlden.

Läs mer om: SSM
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094