23948sdkhjf

Cecilia Fredholm ska öka hållbarheten

Stena inrättar ny chefstjänst

– Stena Fastigheter har länge varit branschledande inom social hållbarhet och Cecilia Fredholm har haft en betydande roll i det arbetet. Nu vill vi kraftsamla kring miljöarbetet och vidareutveckla hela hållbarhetsområdet, därför inrättar vi tjänsten, säger Cecilia Fasth, koncernchef och VD, Stena Fastigheter AB.

Cecilia Fredholm började på Stena Fastigheter 2014 och har därefter haft olika roller inom bolaget, år 2018 tillträdde hon sin tjänst som kommunikationschef och tog plats i koncernledningen, en roll hon fortsätt kommer ha.

Det är i det befintliga beståndet den största miljömässiga utmaningen finns framöver. Stena Fastigheter ligger långt framme inom energieffektivisering och minskad vattenförbrukning med alternativa energikällor som bergvärme och solenergilösningar, men ny spännande teknik och alternativa material gör att positionerna flyttas framåt hela tiden. En del av uppdraget handlar om att sätta nya miljömål för verksamheten samt säkerställa att de linjerar mot Agenda 2030.

– Vi vill på alla sätt stärka de städer vi finns i och bidra till en mer hållbar framtid genom att ta ett större ansvar, säger Cecilia Fasth.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.097