23948sdkhjf

Smartare hem växer snabbt

Somfy ser standard i pipelinen

Smarta hem har under 2018 haft en snabbare tillväxt än någonsin tidigare och börjar bli alltmer vanligt i de svenska hemmen, skriver Somfy Sweden i ett pressmeddelande.

Nu börjar byggföretag och byggherrar att söka efter möjligheter att erbjuda smarta hem som standard i nyproduktion av villor och flerbostadshus.

Detta leder ger upphov till en ny organisation för 2019, Somfy Smarta Hem.

Henrik Bengtsson-Wällersten och Samir Diaz är affärsutvecklare här. 

Båda har bakgrund i företaget, Henrik Bengtsson-Wällersten som produktansvarig inom kategorin Smarta Hem i Norden och Storbritannien och Samir Diaz som butiksansvarig för Somfy´s Smarta Hem i Malmö.

- Jag kommer arbeta med hustillverkare och projektutvecklare i Sverige och skräddarsy lösningar för smarta hem redan i planeringsstadiet med fokus på belysning och säkerhet.

- Vi kommer följa projekten från specifikation, förprogrammering, idrifttagning, support efter installation till underhållsavtal. 

- Dessutom, finns stora fördelar för både konsumenterna och våra affärspartners inom solskyddsbranschen som finns över hela Sverige, när Somfy Smarta Hem är installerat redan i byggprocessen, säger Henrik Bengtsson-Wällersten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094