23948sdkhjf

GotlandsHem vill bygga mer på landet

Nu utför gotlänningarnas bostadsföretag en förstudie för att kanske bygga fler hyresbostäder i Slite.

GotlandsHem har sänt inbjudan till en dialogträff där berörda parter förutsättningslöst tillsammans kan komma fram till vad som är viktigt för ett hållbart och trivsamt bostadsområde, enligt ett pressmeddelande från GotlandsHem.

Det aktuella området för diskussionen är lokjaliserat till Ejdern i Slite. GotlandsHem  har fått en markanvisning från Region Gotland på denna tomt. 

Efter dialogen kommer GotlandsHem sammanställa allt som kommit fram under träffen och under våren presenterar resultatet av förstudien.

Inbjudan har sänts till GotlandsHems hyresgäster i Slite och på norra Gotland samt företagare och entreprenörer med säte i Slite.

På dialogträffen finns olika representanter från GotlandsHem, bland annat: Elisabeth Kalkhäll, vd, Johan Malmros, chef, bostadsutveckling, Bert-Inge Hellenberg, byggprojektledare, Jon Rytterbro, kvalitets- och hållbarhetsansvarig samt Lena Stengård, bostadsförmedlare.

GotlandsHem ett allmännyttigt bostadsföretag helägt av Region Gotland. Företaget äger och förvaltar mer än 4 600 hyreslägenheter och 400 lokaler som är fördelade över hela ön, från Fårösund i norr till Burgsvik i söder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078