23948sdkhjf

1800-tals byggnad i Stockholm innerstad renoveras till Forenom lägenheter

"Den unika anläggningen kommer erbjuda våra kunder ett premium boende mitt i Stockholm innerstad"
Lägenheterna är designade för att i första hand passa företagskunder som söker komfort och en känsla av att vara hemma, men med fördelarna av att bo på en anläggning med skräddarsydda tjänster. Alla lägenheter har fullt utrustade kök och erbjuder en flexibel boendelösning för längre vistelser. Det står i ett pressmeddelande.

– Den unika anläggningen kommer erbjuda våra kunder ett premium boende mitt i Stockholm innerstad. Vi anser att det här boendealternativet kommer vara mest intressant för företagskunder som vill uppleva Stockholm på riktigt, inte från något hotellrum utan som lokalbefolkningen upplever det,’ säger Mats-Erik Lindström,VD för Forenom Sverige.

De tre byggnaderna som utgör Johannesgatan ligger i hjärtat av Stockholm i ett lugnt område precis bredvid Johanneskyrkan, med hela Stockholms potential runt hörnet.

– Historiskt sätt har det genom åren bedrivits olika verksamheter kopplade till bland annat Lutherska Missionsförening i Stockholm och Lewi Pethrus Stiftelsen. Vi förvärvade byggnaden år 1996 och under många år användes den som hotellbyggnad under namnet Art Hotel. Fastigheten har under perioden juli 2017 fram till nu november 2018 genomgått en mycket omfattande renovering för att bli företagslägenheter. Vi är därför mycket glada och stolta över att få hälsa Forenom välkomna som hyresgäster och ser fram emot ett fortsatt samarbete, säger Jan Ullberg, Ordförande på U&P Fastighetskonsult AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109