23948sdkhjf

Han blir ny Bygmas nya regionchef

Tar över ansvaret för Norrland.
I ett pressmeddelande skriver norrländska Bygma att man anställer ny chef för Sveriges nordligaste region. Han heter Magnus Boström, är från Umeå, och utöver att ta över ansvaret för regionen kommer han även att ta plats i Bygmas ledning.

Bygma är en av de främsta leverantörerna av byggmaterial i Norrlandsregionen. Här finns 10 av Bygmas totalt 17 anläggningar i Sverige och tillväxten i regionen är lönsam. Magnus Boströms övergripande ansvar blir fortsatt lönsam tillväxt och expansion i Norrland.

– Vi är väldigt glada att ha Magnus med oss i teamet här på Bygma. Norrlandsregionen är en viktig del av vår verksamhet och Magnus har en lång och bred erfarenhet av byggbranschen och är väl förankrad inom branschen i regionen. Han kommer att ingå i vår ledningsgrupp och kommer därmed även att arbeta med strategiska frågor, säger Urban Johansson, vd för Bygma Gruppen AB, i pressmeddelandet.

Närmast kommer Magnus Boström från Skanska där han har arbetat som projektchef.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få vara en del av ett så proffsigt gäng. Bygma är för mig ett företag med sunda värderingar inom alla områden samtidigt som man vågar tänka och agera långsiktigt. Det gör att man är en aktör som ligger i framkant när det gäller kunskap och utveckling inom bygghandeln. Två viktiga områden som jag ser fram emot att vårda och utveckla – kunskap och utveckling i kombination med en nära relation till kunderna, säger Magnus Boström, regionchef Norrland på Bygma.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062