23948sdkhjf

Fredells öppnar för proffs

Satsar på yrkesbyggare

Med start idag den 13 augusti har Fredells Byggvaruhus i Knivsta öppet från sex på vardagar, ett led i en fortsatt satsning mot att utveckla och anpassa det totala kunderbjudandet för proffsbyggarna.

Fredells Byggvaruhus har under det senaste året gjort flera insatser på anläggningen i Knivsta. Bland annat har ett flertal nyrekryteringar genomförts för att kunna ge ökad service och ytterligare mark har förvärvats för att skapa effektivare logistikflöden. Dedikerade proffssäljare har anställts och ett proffscenter helt anpassat för yrkesproffs har etablerats på anläggningen. Nu anpassas även öppettiderna för att öka tillgängligheten och möta behoven av större flexibilitet hos den största kundgruppen yrkesproffs.

– Proffssegmentet står för cirka 80 procent av vår affär i Knivsta och de satsningar vi har gjort under året mot det segmentet har fallit väl ut. Vi är mycket glada över att nu även kunna möta deras behov om en tidigare start på dagen. Våra kunders tid är värdefull och nu erbjuder vi kunderna att hämta sitt byggmaterial tidigare hos oss, vilket förenklar och underlättar deras arbetsdag, säger Peter Salmela, platschef i Knivsta.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094