23948sdkhjf

Nybyggd balkong böjde sig för tvååring

"Det var så olustigt. Han hade inte klarat fallet"
Aftonbladet rapporterar om Shewit Johanes som var på besök i sin systers nybyggda lägenhet i Sundbyberg, Stockholm. Där upptäckte hon det makabra – balkongstängerna var så mjuka att de böjde sig för hennes son som nästan lyckades ta sig mellan dem, trots att fastighetsbolaget Einar Mattsson uppgett att allt är besiktat och klart.

– Jag vågar inte tänka på vad som skulle ha kunnat hända. Det var så olustigt. Han hade inte klarat fallet, säger Shewit Johanes till Aftonbladet.

Einar Mattsson ser allvarligt på problemet. Till Aftonbladet säger Ewelina Holm, kommunikationschef, att de ska göra en till kontroll.

– Man ska givetvis inte känna sig orolig för att något ska hända. Vi ska titta en extra gång, men husen och balkongerna är besiktigade och godkända enligt de lagar och krav som finns, säger hon till Aftobladet och fortsätter:

– Skulle det visa sig att balkongerna inte är säkra trots att de är godkända kommer vi att åtgärda det. Innan vi kan gå ut med någon information måste vi undersöka om det finns något fel och i så fall vad felet består i.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063