23948sdkhjf

Veidekke är med och utvecklar Bromma Blocks

Målsättningen är att bygga ut Bromma Blocks med en helt ny handelsfastighet och på så vis utveckla det till ett modernt och trivsamt stadskvarter i ett av Stockholms mest expansiva områden.
I ett pressmeddelande skriver Veidekke att man ingått samarbete med CBRE och Vencom. Projektet genomförs som en totalentreprenad i samverkan. Planerings- och beredningsfasen, Fas1, har påbörjats och pågår till sommarsemestern. Därefter är avsikten att starta genomförandefasen för utbyggnaden om totalt cirka 65 000 BTA.

– Vi har ett laddat team med stor erfarenhet av stora komplexa kommersiella byggen, därför känns det extra roligt att vi få vara med och utveckla området. Här kan vi med vårt involverande arbetssätt och kompetens inom digitalt byggande bidra till något riktigt bra, säger Per Wall på Veidekke i pressmeddelandet.

– För oss har det varit viktigt att den entreprenör som vi använder oss av kan leva upp till våra högt ställda krav på professionalism och nytänkande. Att valet föll på Veidekke är ett resultat av att de har hög trovärdighet och ett arbetssätt som tilltalar oss, säger Erik Oldgren, projektchef och byggherreombud för beställaren.

Betydande byggnadsarbeten kommer att utföras av bland annat ICA och Swedavia i anslutning till fastigheten under projektets genomförande. Vidare kommer en ny tvärbanestation att uppföras i anslutning till fastigheten som planeras tas i bruk år 2020.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078